BICISTRADA is nu ook PRORACE dealer. Hieronder staan diverse types PRORACE frames  afgebeeld. De fietsen zijn op te bouwen met uw gewenste (in principe Shimano) groep.  Een groep van een ander merk kan in overleg worden besproken. Tevens bepaalt u zelf de kleurstelling. De keuzes die u zelf kunt bepalen maakt deze fiets uniek vanwege het feit dat de PRORACE fietsen custom-made kunnen worden aangeboden. Ondanks de COVID-19 perikelen (en daarmee gepaard gaande levercondities) zijn wij toch in staat om u op relatief korte termijn een complete PRORACE fiets aan te bieden.

Op de website van PRORACE (hier klikken) kunt u zelf, per frametype, de kleurstelling bepalen (via de ‘Configurator’ en ‘Build your own’)

Heeft u belangstelling, neem dan contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden. 

 

Logo ProRace

Prorace Randa DSQ

AERO

De Prorace RANDA (DSQ) heeft een geweldig aerodynamisch design. Het frame is genoemd naar de berg de ‘Puig de Randa’ op het eiland Mallorca, wat op 32 km van Palma de Mallorca ligt. De Randa DSQ is een carbon frame met prachtige design vormen, zoals bv te zien in de schuine buis, wat de aerodynamica zeer ten goed komt. De RANDA op deze foto is afgemonteerd met een combinatie van SRAM FORCE en RED.

Prorace Fusion X

AERO

De Prorace FUSION X is eveneens als de Randa DSQ voorzien van moderne aerodynamische technologie als ook voorzien van volledig geïntegreerde bekabeling. De  uitgebalanceerde racegeometrie, uitstekende stijfheid en gewicht maken de Fusion X geschikt voor zowel de racers als de niet-racers onder ons. De Fusion X op deze foto is afgemonteerd met Shimano Di2 12 speed.

Prorace Tofla

Endurance

De Prorace TOFLA heeft eveneens zijn naam te danken aan een pittig klimmetje (col de Tofla) op het eiland Mallorca vlakbij het plaatsje Lioseta. De Tofla is een echt endurance frame en op basis van de geometrie biedt de Tofla extra confort wat deze zeer zeer geschikt maakt voor de langere en zwaardere afstanden. Als gevolg van het zeer scherpe stuurgedrag, minimaal gewicht en maximale stijfheid kan deze bikkel elk wegdek aan. De Tofla op de foto is afgemonteerd met Shimano Di2 12 speed.

Prorace Breeze Gravel

Prorace Desert Fox X

Gravel

We zien het steeds meer, de Gravel fietsen. Ook Prorace heeft deze in de collectie, nl de Desert Fox X. Net zoals de andere Prorace fietsen wordt de Desert Fox X geproduceerd volgens het het EPS (Expandable Polystyrene system) procedé tezamen met de zgn.Carbon Nanotube Technology (CNT). Dit alles resulteert in een lichter en toch 30% sterker frame dat de stijfheid en de tolerantie van kritieke punten van het frame vergroten.

Bovendien geniet u bij de Desert Fox X van een volledig geïntegreerde bekabeling.  Montage van combinatie stuur/stuurpen of  complete aerodynamische gravel cockpit is ook bij deze fiets mogelijk.

 

Prorace Cura

Lightweight 

De Prorace CURA is bij uitstek de ‘King of the Mountain’. De Cura heeft een volledig geïntegreerd rem/kabel systeem en uitgebalanceerde wedstrijdgeometrie. Met zijn lichtgewicht (frameset slechts 870 gram) doet hij het zeer goed in de bergen. Uiteraard moet u nog steeds zelf trappen maar deze Cura maakt het steigingspercentage een stuk aangenamer. 

Prorace Breeze

E-bike 

De Prorace Breeze is de E-bike in het Prorace assortiment. Tot 25 km/u krijgt u dankzij de motor een extra zetje. Met de 5 ondersteuningsstanden kiest u zelf hoeveel assistentie u wenst. Startend met de groene eco en eindigend met de rode boost stand. Gaat u sneller, dan stopt de ondersteuning en lijkt de Breeze op een normale racefiets. 

De achtervork is voorzien van bevestigingspunten zodat bagagedragers  kunnen worden gemonteerd. 

De Prorace Breeze werd geconstrueerd volgens het Expandable Polystyrene System (EPS) en Carbon Nano Technology (CNT)

Add to cart